Web Analytics Made Easy - Statcounter

همسر شهید علیمحمدی گفت: برادرم و شهید علیمحمدی در ستاد انقلاب فرهنگی با هم دوست بودند و به واسطه این آشنایی ازدواج ما صورت گرفت. در مراسم خواستگاری هم، چون ایشان جبهه بود من فقط عکس‌شان را دیدم.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همسر شهید مسعود علیمحمدی که به بهانه شهادت دکتر محسن فخری‌زاده یکشنبه ۹ آذر مهمان برنامه «دست در دست» بود، درباره زندگی مشترک خود با شهید و خاطراتی که شهید علیمحمدی با شهید فخری‌زاده در دوران حیات خود داشتند، صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



منصوره کرمی با بیان اینکه زندگی من و همسرم در پاییز شروع شد، اظهار داشت: برادرم و شهید علیمحمدی در ستاد انقلاب فرهنگی با هم دوست بودند و به واسطه این آشنایی ازدواج ما صورت گرفت. در مراسم خواستگاری هم، چون ایشان جبهه بود من فقط عکس‌شان را دیدم، اما برادرم آشنایی کاملی با ایشان داشت. ۶ ماه بعد از ازدواج ما که در مدت ۱۸ روز بعد از خواستگاری صورت گرفت، دانشگاه‌ها دوباره بازگشایی شد.

وی ادامه داد: قبل از جنگ مسعود در جهاد سازندگی شیراز در کار‌های عمرانی در مناطق محروم فعالیت می‌کردند، پس از آن به تهران آمدند، چون می‌گفتند احساس می‌کنم خیلی در آنجا نمی‌توانم مفید باشم و در تهران در ستاد فرهنگی مشغول شدند.

همسر شهید علیمحمدی بیان داشت: از دوران دانشجویی زندگی سختی را شروع کردیم و از سال ۸۰ تازه نفسی کشیدیم که در سال ۸۸ ایشان شهید شدند. برای بازنشستگی و بعد از ازدواج بچه‌ها برنامه‌های زیادی داشتیم، اما شهادت قسمت ایشان بود.

وی در ادامه افزود: این ۱۱ سال پس از شهادت ایشان برای من بسیار سخت گذشت، اما احساس عزت و افتخار می‌کنم که در کنار چنین بزرگواری توانستم زندگی کنم و طی زندگی مشترک احساس خوشبختی کامل داشتم. شاید فکر کنید، چون همسرم شهید شده این حرف را می‌زنم، اما خدا از دل من باخبر است که به لحاظ عاطفی چقدر به هم وابسته بودیم و احساس می‌کردم خوشبخت‌ترین زن دنیا هستم.

همسرم یک سال قبل از شهادتش در برنامه تقدیری در دانشگاه تهران به زبان فیزیک با دانشجویانش توصیه‌هایی کرد به اعتقاد واقعی او در زندگیش بود و گفت: امیدوارم محبت تابش کند. من هم فکر می‌کنم تابش محبت، دنیا را نجات می‌دهد.

او درباره ویژگی‌های شخصیتی شهید علیمحمدی بیان داشت: دلسوز مشکلات دیگران به ویژه دانشجویانش بود. یادم می‌آید همیشه به مسعود می‌گفتم شنبه‌ها کلاس نگیر، چون عادت داشتند روز قبل از کلاس مطالعه کنند و اینگونه عملا ما جمعه‌های‌مان را از دست می‌دادیم. ایشان شنبه و دوشنبه را به جای یکشنبه و سه‌شنبه کلاس برداشتند، چون یکی از دانشجویان‌شان بیماری داشت که یکشنبه و سه‌شنبه باید بیمارستان می‌رفت و مسعود نمی‌خواست آن دانشجو کلاس را از دست بدهد و به خاطر او کلاس‌هایش را شنبه و دوشنبه برداشته بود.

وی ادامه داد: عاشق فیزیک و شغلش بود. می‌گفتند اگر یک روز کتاب فیزیک را باز نکنم احساس می‌کنم آن روز زندگیم به بطالت گذشته. همه چیز را هم با قوانین فیزیک می‌دید و معتقد بود تاثیر یک فیزیک دان در بخش‌های مختلف صنعت بسیار تاثیرگذار است.

همسر شهید علیمحمدی در ادامه شهادت دکتر فخری‌زاده را به مقام معظم رهبری، مردم و خانواده شهید تسلیت گفته و درباره شهید علیمحمدی عنوان داشت: ایشان فردی مومن، دانشمند و بسیار مهربان بودند. متاسفانه وقتی این دانشمندان را از دست می‌دهیم بعد می‌شناسیم‌شان. مسعود که به شهادت رسید نیم ساعت قبلش با دکتر فخری‌زاده جلسه داشتند. آن روز من خیلی بی‌تابی می‌کردم، دکتر فخری‌زاده می‌گفتند اگر من هم روزی نباشم همسرم همین حال را خواهد داشت.

او با انزجار از وقاحت رژیم‌هایی که از ترور دفاع کرده و آن را با افتخار اعلام می‌کنند، اظهار داشت: یک سازمان مردم‌نهاد به نام دفاع از قربانیان ترور داریم که توسط خانواده‌های شهیدان و جانبازان قربانی ترور تشکیل شده و من هم پس از شهادت همسرم به این سازمان مردم‌نهاد پیوستم. شاید مردم دنیا به خاطر تبلیغات سوء و بدی که نسبت به کشور ما شده، حس و حالی که ما خانواده‌های داغدار داریم را درک نکنند و بعد هم رژیم‌هایی با وقاحت تمام تروری که کرده‌اند را در مجامع بین‌المللی اعلام می‌کنند.

مهمان دیگر این برنامه نیز مریم خدابخش از خواهران گروه جهادی شهید هسته‌ای احمدی روشن بود. گروهی که از ۲۰ اسفند سال گذشته در تهران برای کمک‌رسانی، در کنار سایر جهادگران، کادر درمان و مدافعان سلامت شروع به کار کردند و حتی در روز اول عید نوروز و ساعت تحویل سال نو مشغول تولید ماسک، تهیه اقلام بهداشتی و معیشتی در بین خانواده‌های مستضعف در مناطق محروم تهران و دزفول بودند.
این گروه علاوه بر تهیه و توزیع بسته‌های کمک مومنانه در ۸ منطقه محروم دزفول و سوسنگرد و چهار منطقه محروم تهران، برای کمک به کادر درمان و تیم اموات کرونایی در ۸ بیمارستان تهران، به یاری هم‌نوعان‌شان شتافتند.
مریم خدابخش در بخش دیگری از فعالیت‌های این گروه به همیاری با بیماران کرونا در بیمارستان‌ها اشاره کرد به نحوی که در کنار بیماران کرونایی در بیمارستان قرار می‌گرفتند و مانند یکی از اعضای خانواده‌شان به این عزیزان خدمت‌رسانی می‌کردند.

«دست در دست» تا کنون علاوه بر میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، نصرالله مدقالچی، داود نماینده، رضا فیاضی، سعید بیابانکی و. روایت‌گر داستان جهادگرانی بوده که در این ایام به صورت ویژه‌ای به امدادرسانی به همنوع مشغول بوده‌اند.

«دست در دست» که تیتراژ آن را حامد فقیهی خوانده، علاوه بر دعوت و گفتگو با چهره‌های حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اجتماعی و ... به پخش گزارش‌هایی از کمک همدلانه مردم به یکدیگر در سراسر ایران می‌پردازد.

تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان‌هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده از دیگر قسمت‌های این برنامه است.

این برنامه کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهدای هسته ای شهید علیمحمدی حمله تروریستی همسر شهید علیمحمدی فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی
  • پیام تسلیت مجمع روحانیون مبارز به مناسبت درگذشت همسر آیت الله شهید سید مصطفی خمینی
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • مراسم تشییع همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی شنبه برگزار می شود